Cuidar la boca i les dents. Principals malalties de la boca

Hem de cuidar la nostra boca i dents, per a reduir les molèsties i els dolors que ocasionen les malalties dentals i els tractaments reparadors. A més, qualsevol reparació o substitució de les nostres dents mai millorarà la nostra dentadura original, tant en funció, estètica com en durabilitat. Visiteu al vostre odontólogo una vegada a l’any.

Les malalties més comunes de la boca són:

  • La càries dental

És una malaltia que provoquen els bacteris que utilitzen el sucre dels aliments per a produir un àcid que ataca l’estructura de la dent. Per a evitar-la, hem de reduir el consum de sucre, especialment entre hores, i raspallar-nos amb freqüència les dents amb pasta fluorada.

  • La malaltia periodontal

És una malaltia que afecta les genives. En la fase inicial produeix inflamació i sagnat de les genives (gingivitis). Si no es controla, es pot iniciar la pèrdua de l’os que subjecta a les dents (periodontitis), primer amb mobilitat dental i després amb la pèrdua de la peça.

  • El càncer oral

Les seves principals causes són el tabac, l’alcohol, les pròtesis mal ajustades o el mal estat de les dents. El dentista pot detectar lesions en etapes inicials, amb un millor pronòstic en el tractament.

SPECIALITIES

SCHEDULE

DEMANA HORA DE VISITA

Pots demanar hora de visita emplenant un formulari. Aviat rebràs un correu electrònic amb la confirmació del dia i l’hora de la teva visita.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *