Una higiene adequada de les pròtesis dentals és fonamental per a mantenir-les netes i fresques. Un manteniment inadequat pot provocar l’acumulació de placa bacteriana, mal olor i, en casos extrems, infeccions orals.

Posted in:

Hi ha proves que es poden realitzar en pacients sans i que poden indicar si tenen un major risc de patir la malaltia periodontal en el futur.

Posted in:

La deglució lingual consisteix en una posició avançada de la llengua durant el repòs. Durant la deglució i la parla, la llengua pressiona contra les dents o entre elles.

Posted in:

Els dentistes recomanen la higiene dental per a bebès des del seu naixement i de manera regular, tant per a eliminar bacteris com per a acostumar als bebès a les rutines de raspallat.

Posted in:

Hi ha diferents estudis que relacionen la malaltia periodontal amb el càncer. La periodontitis pot provocar un augment de les diferents proteïnes inflamatòries que estan lligades a les complexes alteracions que es produeixen en el desenvolupament del càncer.

Posted in:

L’ortodòncia és la branca de l’Odontologia que es cuida de prevenir, diagnosticar i tractar les anomalies en la posició de les dents i en la seva relació amb el maxil·lar i la mandíbula.

Posted in:

El bruxisme és un hàbit que consisteix a pressionar o carrisquejar les dents per a descarregar la tensió i es fa d’una manera inconscient.

Posted in:

Existeix una evidència científica que vincula la diabetis amb les malalties periodontals. No només les persones amb diabetis tenen major risc de sofrir periodontitis, si no que la periodontitis pot iniciar o augmentar la resistència a la insulina d’una manera similar com fa l’obesitat.

Posted in:

Hem de cuidar la nostra boca i dents, per a reduir les molèsties i els dolors que ocasionen les malalties dentals i els tractaments reparadors.

Posted in:

Mastegar xiclet pot ser positiu per la salut oral, sempre que no continguin sucre. Es produeix més saliva, que té propietats antivirals i antibacterianes, ajuda a pujar el pH oral i a alleujar temporalment la sequedat bucal.

Posted in:

Hi ha tres hàbits força freqüents que poden danyar la salut oral infantil produint alteracions en la forma de mossegar (maloclusió)

Posted in:

La salut bucodental pot patir alteracions durant la tercera edat, fins i tot tenint bons hàbits d’higiene dental. El seu dentista l’ajudarà a solucionar aquests problemes de manera satisfactòria.

Posted in: