Mima els teus implans, ho necessiten

Els tractaments d’implants són una opció molt demandada per a recuperar les dents de forma definitiva i és una teràpia segura i eficaç.  Requereix, però, que els implants es netegin a diari de la manera adequada, per a prevenir les malalties periimplantàries.

Davant dels estudis que mostren l’afectació d’aquestes malalties, la millor opció és la prevenció, com a única opció per evitar problemes en el futur i per no experimentar fracassos en la teràpia d’implants.

Cal anar al dentista de manera regular i complir amb uns consells pràctics i senzills.  Revisar i netejar les dents i els implants són aspectes essencials per assegurar una bona salut dels nostres implants.

Els problemes d’inflamació dels implants es produeixen per l’acumulació de placa bacteriana a la geniva que l’envolta. Una de les mesures més efectives és el raspallat diari  de dents i implants un mínim de dos cops al dia. A més, es fa necessari utilitzar a diari dispositius d’higiene interdental, com la seda dental,  per a netejar bé els espais que queden entre les dents i els implants.

Heu de conèixer que les malalties periimplantàries són malalties inflamatòries que afecten els teixits que envolten l’implant osteointegrat i que es produeixen com a resposta de l’organisme a una infecció bacteriana.  N’hi ha dos de fonamentals: la mucositis, que no afecta l’os i la perimplantitis, amb afectació de l’os.

ESPECIALITATS

HORARI

DEMANA HORA DE VISITA

Pots demanar hora de visita emplenant un formulari. Aviat rebràs un correu electrònic amb la confirmació del dia i l’hora de la teva visita.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *