NEWS & EVENTS

Els aliments més sans per les genives

Hi ha diferents aliments que afavoreixen la salut, ja que contenen algunes vitamines amb capacitat antiinflamatòria i antibacteriana.  Et comentem aquí alguns d’ells:

El te verd

Conté propietats antioxidants per raó de les catequines, que protegeixen també les dents i els teixits periodontals. Estudis avalen que les catequines són 100 vegades més eficients que la vitamina C pel que fa a les seves propietats antioxidants.

Els aranyons

Són una de les fruites que contenen major part de polifenols antioxidants i molt eficaç en la prevenció de les malalties periodontals, a causa de la seva capacitat antiinflamatòria i antioxidant.

Els kiwis

És l’aliment que conté més vitamina C.  Dos kiwis diaris, juntament amb la vitamina C procedent d’una dieta normal, aporten diàriament els 200 grams de vitamina C recomanada.  Cal recordar que la vitamina C té una funció destacada en la regeneració del col·lagen dels teixits periodontals.

El raïm i el vi negre

Són molt rics en un polifenol anomenat resveratrol i el seu consum està associat a un menor sagnat de les genives dels pacients amb periodontitis.

ESPECIALITATS

HORARI

DEMANA HORA DE VISITA

Pots demanar hora de visita emplenant un formulari. Aviat rebràs un correu electrònic amb la confirmació del dia i l’hora de la teva visita.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *