Com netejar el raspall dental?

Com netejar el raspall dental?

En el nostre raspall de dents s’acumulen bacteris que convé eliminar, ja que poden causar problemes com la càries, malalties periodontals o problemes gàstrics.  És molt important raspallar les nostres dents i genives per a mantenir una bona salut dental.

Com netegem el raspall?

Una de les opcions més senzilles per a netejar el nostre raspall, si encara no és necessari canviar-lo, és submergir-lo en un recipient amb un col·lutori amb clorhexidina, deixant-lo reposar durant un temps aproximat d’una hora. És una manera molt senzilla de mantenir lliure de bacteris el nostre raspall.

Quan canviem el nostre raspall de dents?

El raspall de dents té una vida útil d’entre 3 i 4 mesos. Convé que ens fixem en els filaments del raspall i comprovar si estan oberts o deteriorats per a saber si hem de reemplaçar-lo. Un raspall de dents en bones condicions ens ajudarà a prevenir la càries i altres problemes en les genives.

Quins són els errors més comuns en el raspallat?

A vegades mullem el raspall en excés abans de començar a rentar-nos les dents. Això pot provocar que el dentifrici perdi part de les seves propietats i no ens arribi en la quantitat suficient. Sempre s’aconsella que el raspall no estigui molt mullat perquè pugui arrossegar millor la brutícia.

Uns altres dels errors més comuns és raspallar-se de manera agressiva, no arribar a l’interior de les dents o oblidar de raspallar la llengua.

SPECIALITIES

SCHEDULE

DEMANA HORA DE VISITA

Pots demanar hora de visita emplenant un formulari. Aviat rebràs un correu electrònic amb la confirmació del dia i l’hora de la teva visita.