Netejar les pròtesis, senzill i necessari

Una higiene adequada de les pròtesis dentals és fonamental per a mantenir-les netes i fresques. Un manteniment inadequat pot provocar l’acumulació de placa bacteriana, mal olor i, en casos extrems, infeccions orals. Per netejar les pròtesis de manera efectiva, és recomanable seguir aquestes senzilles recomanacions:

  1. Rentat diari: És important netejar les pròtesis després de cada àpat amb aigua tèbia i sabó neutre. Això ajudarà a eliminar les partícules d’aliments i la placa bacteriana.
  2. Raspallat: Utilitza un raspall de dents suau o un raspall específic per a pròtesis per netejar-les. Evita utilitzar pasta de dents convencional, ja que pot ser massa abrasiva per a les pròtesis.
  3. Remullar: Deixa les pròtesis en remull durant la nit en una solució de neteja específica per a pròtesis o en aigua amb una pastilla netejadora. Això ajudarà a eliminar les restes de menjar i a mantenir-les fresques.
  4. Neteja regularment el contenidor: Assegura’t de netejar també el contenidor de les pròtesis amb aigua tèbia i sabó després de cada ús per a prevenir la proliferació de bacteris.
  5. Visites al dentista: Programa visites regulars al teu dentista per revisar l’estat de les pròtesis i assegurar-te que encaixen adequadament i estan en bon estat.

Seguint aquestes senzilles pautes de neteja i manteniment, podràs gaudir d’unes pròtesis dentals netes i fresques, i mantenir una bona salut oral a llarg termini.

SPECIALITIES

SCHEDULE

DEMANA HORA DE VISITA

Pots demanar hora de visita emplenant un formulari. Aviat rebràs un correu electrònic amb la confirmació del dia i l’hora de la teva visita.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *