NEWS & EVENTS

Per què és tan important la neteja interdental?

Amb el raspallat dental s’elimina la placa bacteriana de la cara exterior i interior de les dents i les cares oclusives, però és necessari també netejar els espais interdentals, que són inaccessibles amb el raspallat normal. Amb el raspallat habitual només accedim a netejar el 60% de la superfície dental, per la qual cosa es fa necessari utilitzar raspalls interdentals per a les zones de difícil accés.

Les genives enrogides o sagnants poden ser causades per l’acumulació de placa bacteriana que no hem eliminat correctament. És per això que, si a l’ús del raspall manual o elèctric li afegim la neteja interdental, aconseguirem una millora en la salut de la geniva i reduirem de manera notable la placa bacteriana.

És molt important una neteja adequada dels espais interdentals. L’alternativa més utilitzada és la seda dental, que s’usa quan l’espai interdental està tancat o és molt estret. Quan existeixen espais oberts entre les dents, s’aconsella utilitzar els raspalls interdentals, per a poder accedir a aquests espais i alliberar-los de placa bacteriana i restes de menjar.

ESPECIALITATS

HORARI

DEMANA HORA DE VISITA

Pots demanar hora de visita emplenant un formulari. Aviat rebràs un correu electrònic amb la confirmació del dia i l’hora de la teva visita.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *