Cuida’t les genives, controla la diabetis

Existeix una evidència científica que vincula la diabetis amb les malalties periodontals. No només les persones amb diabetis tenen major risc de sofrir periodontitis, si no que la periodontitis pot iniciar o augmentar la resistència a la insulina d’una manera similar com fa l’obesitat.

És per això que la salut bucal i periodontal han de ser un aspecte fonamental en el control de la diabetis. Partint d’aquesta realitat, conscients del paper que poden exercir les clíniques dentals en la detecció precoç de la diabetis i en el control dels pacients ja diagnosticats, s’ha desenvolupat un projecte divulgatiu sobre l’efecte de la salut de les genives en el control de la diabetis.

Els professionals de la salut bucodental poden ajudar a detectar persones amb diabetis no diagnosticada en consultes rutinàries, en revisions de manteniment o en intervencions puntuals, ajudant a reduir els casos de diagnòstic tardà.

ESPECIALITATS

HORARI

DEMANA HORA DE VISITA

Pots demanar hora de visita emplenant un formulari. Aviat rebràs un correu electrònic amb la confirmació del dia i l’hora de la teva visita.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *