Utilitzes el raspall interdental?

És una eina necessària  per a la cura de la teva boca, perquè permet arribar a llocs als quals la seda o el raspall de dents no arriba, com els espais entre les dents, eliminant restes i placa bacteriana. Hauríem d\’incorporar el seu ús a nostra rutina diària, per a mantenir les genives sanes, prevenir la seva inflamació o l\’aparició de càries.

El raspall interdental és molt útil per als qui tenen les dents més separades i el fil dental no realitza la seva funció adequadament. Ha d\’entrar de manera fàcil en l\’espai interdental. L’introduirem en l\’espai entre les dents, sense pressionar massa i sense forçar, de baix a dalt en el cas de la part inferior i de dalt a baix en la part superior de la boca. És convenient usar-lo com a complement al raspallat, al col·lutori i al fil dental i renovar-lo cada poc temps.

És l\’eina ideal per a la neteja entre les dents en pacients amb periodontitis i també està molt recomanat per als qui estan rebent un tractament d\’ortodòncia o tenen implants o pròtesis dentals.