NEWS & EVENTS

Tècniques de raspallat

Aquesta tècnica es denomina tècnica de Bass modificada. És considerada la més eficient en odontologia.

1. Solc gingival – Col·loqui els filaments del raspall entre la geniva i les dents, de manera que formin un angle de 45º. Pressioni els filaments suaument, fent moviments de vaivé, de tal manera que vibrin dins del solc gingival.

2. Dents anteriors – En la cara interna de les dents, superiors i inferiors, posar el raspall de forma frontal i inclinada introduint en el solc gingival els filaments davanters del raspall fent els mateixos moviments vibratoris.

3. Cara interna i externa – Col·loqui els filaments en posició perpendicular a les cares laterals de les dents, pressionant, lleugerament, amb moviments vibratoris, abastant dues dents cada vegada.

4. Cara masticatòria (oclusal) – Col·loqui els filaments del raspall en les cares masticatòries de les dents, abastant dues dents màxim, i repeteixi els moviments descrits anteriorment.
No s’oblidi de raspallar la part superior de la llengua.

5.- Col·loqui els filaments sobre la geniva amb un angle de 45º graus. Els filaments han d’estar en contacte amb la superfície dental i la geniva. Raspalli suaument la superfície dental externa de 2 o 3 dents amb un moviment rotatori d’endavant cap a enrere. Mogui el raspall al proper grup de 2 o 3 dents i repeteixi l’operació.

6.- Mantingui un angle de 45º amb els filaments en contacte amb la superfície dental i la geniva. Raspalli suaument usant un moviment circular al mateix temps realitzi un moviment d’endavant cap a enrere sobre tota la superfície interna.

7.- Inclini el raspall verticalment darrere de les dents frontals. Faci diversos moviments d’a dalt cap avall usant la part davantera del raspall.

8.- Posi el raspall sobre la superfície masticatòria i faci un moviment suau d’endavant cap a enrere. Raspalli la llengua d’endavant cap a enrere per eliminar els bacteris que produeixen mal alè.

 

ESPECIALITATS

HORARI

DEMANA HORA DE VISITA

Pots demanar hora de visita emplenant un formulari. Aviat rebràs un correu electrònic amb la confirmació del dia i l’hora de la teva visita.