NEWS & EVENTS

Saps quins són els problemes de salut dental més comuns?

Cada cop tenim més consciència que cal posar atenció a la nostra salut bucodental. Això fa que les consultes a la clínica dental es vagin incrementant. D’entre les principals consultes que ens fan els nostres pacients, us destaquem aquests temes:

  • La càries.  Es un dels problemes més freqüents i pot aparèixer a qualsevol edat. Per a prevenir la càries, el millor es tenir una bona higiene dental , mantenir una dieta equilibrada, no fumar i realitzar una revisió periòdica amb el vostre dentista.
  • El bruxisme.  Es un problema més comú del que sembla, tot i que és més difícil de detectar. Es molt important fer revisions periòdiques per a la seva detecció.  Es produeix gairebé sempre a la nit i pot tenir un origen en factors genètics o en l’estrès. Es pot solucionar amb la col·locació, a la nit, d’una fèrula que protegeix les arcades dentals.
  • La periodontitis. Aquest tipus de malalties acostumen a tenir l’origen en una higiene dental deficient, però també la pot provocar algun hàbit com el tabaquisme.  Cal eliminar la placa bacteriana amb higiene a la consulta,  raspat i curetatge i fins i tot es pot recórrer a la cirurgia en casos extrems.
  • L’halitosi. La mala olor pot indicar que existeix alguna  patologia dental. Es per això que cal posar-se en mans de l’especialista perquè trobi el motiu de l’halitosi i recomani el tractament més adequat.

ESPECIALITATS

HORARI

DEMANA HORA DE VISITA

Pots demanar hora de visita emplenant un formulari. Aviat rebràs un correu electrònic amb la confirmació del dia i l’hora de la teva visita.