NEWS & EVENTS

Saps que és molt important netejar bé la llengua?

La neteja de la llengua és fonamental per mantenir una correcta higiene bucodental. Incloure aquest hàbit en la vostra higiene diària us pot estalviar complicacions com l’halitòsi, les càries o les malalties periodontals. La llengua és un òrgan format per 17 músculs i identifica a cada persona ja que no n’existeixen dues d’iguals. Compta amb més de 10.000 papil·les gustatives que ens permeten diferenciar els sabors.

És molt important netejar-se la llengua una o dues vegades al dia, a més de prevenir diverses patologies orals, es contribueix a la millora del sentit del gust. També cal acudir al dentista quan s’observen canvis en l’aspecte de la llengua, com a úlceres en la vora lateral o lesions que es prolonguin més de 15 dies, ja que poden ser símptoma d’altres patologies més greus.

Per netejar adequadament la llengua, hem d’incorporar un nou element a la nostra rutina d’higiene: el netejador o raspador lingual. Es un instrument que ha estat dissenyat específicament per a la llengua. Es pot comprar a farmàcies o grans supermercats i convé, ja que existeixen diferents marques, consultar amb el teu dentista per saber quin és el producte més adequat per a tu.

ESPECIALITATS

HORARI

DEMANA HORA DE VISITA

Pots demanar hora de visita emplenant un formulari. Aviat rebràs un correu electrònic amb la confirmació del dia i l’hora de la teva visita.