NEWS & EVENTS

Què haig de fer si em col·loquen un implant dental?

Si segueixes amb atenció els consells del teu odontòleg, la col·locació i el postoperatori de la intervenció d’implants no ha de suposar cap problema.  Has de saber que abans de la col·locació de la pròtesi definitiva cal esperar uns mesos.

Durant aquest temps, tingues en compte aquestes indicacions:

  1. Col·loca una gasa seca a la zona, amb pressió d’uns 15 minuts, si persisteix el sagnat de la ferida.
  2. No prenguis cap aliment durant les 5 o 6 hores posteriors, fins que hagi desaparegut del tot l’efecte de l’anestèsia.
  3. Segueix una dieta tova durant els dies posteriors a la col·locació del teu implant.
  4. El teu dentista et recomanarà els medicaments necessaris i, a més, pots aplicar fred des de la part externa de la cavitat oral.
  5. Evita alcohol i tabac, ja que són factors de risc que poden provocar que fracassi la col·locació de l’implant.
  6. Segueix uns hàbits d’higiene diaris de manera adequada, amb un raspall suau. Els dies posteriors a la intervenció pots utilitzar també col·lutoris amb clorhexidina, sempre que t’ho recomani el teu dentista.
  7. També durant els dies posteriors a la col·locació de l’implant, convé que no realitzis excessius esforços físics i que, a l’hora de dormir, intentis mantenir el cap una mica més elevat que la resta del cos.

ESPECIALITATS

HORARI

DEMANA HORA DE VISITA

Pots demanar hora de visita emplenant un formulari. Aviat rebràs un correu electrònic amb la confirmació del dia i l’hora de la teva visita.