NEWS & EVENTS

Què és la sensibilitat dental?

La sensibilitat dental és un problema molt comú que es produeix quan la dentina, que és la part interna de la dent, queda exposada.  És una molèstia que es va desenvolupant amb el temps com a resultat de problemes molt comuns, com el desgast de l’esmalt o la recessió de les genives. 

El principal senyal que pateixes de sensibilitat dental és el dolor o la punxada que sents quan menges o beus alguna cosa freda, calenta o àcida. Per saber la raó d’aquesta molèstia i per millorar els símptomes, has de visitar el teu dentista, que identificarà la causa i podrà descartar qualsevol altra afecció com càries, infecció o altres tipus de lesió.

Altres motius poden ser una infecció a una dent, un tractament dental que pot presentar sensibilitat durant un temps després de realitzar-lo, com per exemple l’emblanquiment dental, o una dent esquerdada, que pot produir dolor si la dentina queda exposada.

En qualsevol cas, si notes dolor a les dents has de visitar el teu dentista per a rebre consell i tractament professional. Has de saber que la millor manera de prevenir és seguir una bona higiene bucodental i visitar el teu dentista amb regularitat.

ESPECIALITATS

HORARI

DEMANA HORA DE VISITA

Pots demanar hora de visita emplenant un formulari. Aviat rebràs un correu electrònic amb la confirmació del dia i l’hora de la teva visita.