NEWS & EVENTS

La prevenció de la gingivitis i periodontitis

La placa bacteriana és la principal responsable de les malalties periodontals i, en conseqüència, la seva eliminació és la millor manera de prevenir-les. Aquestes són algunes mesures per a la seva prevenció:

– Conèixer i entendre la malaltia

– Raspallar-se les dents almenys dues vegades al dia durant dos minuts més cada vegada. És indispensable el raspallat abans de dormir

– Correcte raspallat de dents. És recomanable la utilització d’un raspall elèctric recarregable d’última generació, oscilant rotacional

– Neteja interdental amb seda dental

– Revisions periòdiques: cada tres o sis mesos, incloent una neteja professional realitzada pel dentista o higienista per remoure la placa i el carrall en àrees que són difícils d’aconseguir i, conseqüentment susceptibles a la malaltia periodontal.

– Per a casos en què ja existeixi malaltia, l’odontòleg li recomanarà la utilització d’una pasta especial amb clorhexidina durant el temps que duri el seu tractament.

– En finalitzar el tractament, és recomanable la utilització d’una pasta de manteniment.

Si s’observen canvis en les genives, s’ha de visitar el més aviat possible al dentista. A major rapidesa en l’actuació, majors seran les possibilitats de recuperar la salut de les genives.

ESPECIALITATS

HORARI

DEMANA HORA DE VISITA

Pots demanar hora de visita emplenant un formulari. Aviat rebràs un correu electrònic amb la confirmació del dia i l’hora de la teva visita.