NEWS & EVENTS

La tecnologia Invisalign, a Centre Dental Les Escoles

Invisalign  permet donar als pacients el somriure que desitgen en la meitat de temps. Align Technology aconsella reduir el temps de durada del tractament amb canvis d’Aligners setmanals, perquè poden succeir moltes coses en només una setmana.

El tractament Invisalign amb canvis setmanals és un mètode senzill que satisfà els pacients i permet l’obtenció de resultats d’una manera molt més ràpida.  El doctor prescriu el canvi d’Alligner i només cal instruir el pacient per tal que canviï el seu Alligner setmanalment. No són necessàries modificacions en l’evolució ni en la planificació del tractament.

Els Aligners transparents d’Invisalign disposen de tres tecnologies que els permeten treballar en diverses direccions.

Les funcions SmartForce permeten tractar els casos més complicats mitjançant  un control optimitzat de l’arrel de la corona.

El material SmartTrack proporciona una suau força, més constant, amb una major predictibilitat clínica i és més còmode per al pacient.

La tecnologia  SmartStage és un avançat algoritme que determina la trajectòria òptima del moviment de les dents i la forma de l’Alligner en totes les etapes del tractament.

S’ha demostrat clínicament que aquestes tecnologies s’uneixen per a proporcionar uns resultats excel·lents, creant un precís sistema de forces que aconsegueix l’alineació de les dents.

A Centre Dental Les Escoles oferim aquesta innovadora tecnologia a tots els nostres pacients, per tal que puguin lluir un somriure perfecte en el menor temps possible.

ESPECIALITATS

HORARI

DEMANA HORA DE VISITA

Pots demanar hora de visita emplenant un formulari. Aviat rebràs un correu electrònic amb la confirmació del dia i l’hora de la teva visita.