NEWS & EVENTS

És possible alinear les dents?

No tothom té les dents perfectament alineats.

De fet, són moltes les persones amb les dents tortes o muntats. L’ortodontista és l’especialista encarregat d’aquest tipus de tractaments. Durant el tractament, pot dur un aparell fix o removible per redreçar de manera gradual les dents fins a la seva posició correcta a la boca.

Encara que el més habitual és que sigui necessari durant la infantesa i l’adolescència, cada vegada és més gran el nombre d’adults que opta per seguir un tractament d’ortodòncia.

És molt important una primera revisió cap als quatre anys d’edat perquè, en cas que hi hagi alguna malformació, els professionals puguin dur a terme tractaments d’ortodòncia preventiva.

La durada d’aquests tractaments oscil·la entre els 18 i els 30 mesos en nens i adolescents. En el cas dels adults es pot prolongar per més temps, a causa que els ossos ja han deixat de créixer. Però al marge de l’edat, mantenir les dents i les genives sanes durant el tractament d’ortodòncia facilitarà el compliment dels terminis previstos de tractament.

ESPECIALITATS

HORARI

DEMANA HORA DE VISITA

Pots demanar hora de visita emplenant un formulari. Aviat rebràs un correu electrònic amb la confirmació del dia i l’hora de la teva visita.