NEWS & EVENTS

És molest el tractament d’implants?

Els procediments quirúrgics amb implants estan molt bé protocol·litzats i habitualment es realitzen amb una molèstia mínima o nul·la.

En la majoria de casos es realitzen sota anestèsia local, igual que molts altres tractaments odontològics i només es percep el soroll dels instruments i sensació de pressió o “runruneix” a la zona. En el postoperatori es pot presentar alguna lleugera molèstia en cessar els efectes de l’anestèsia, encara que de manera ocasional la molèstia pot ser més intensa.

Només en algunes persones amb una predisposició especial pot presentar-se, habitualment a partir de les 24 hores de la intervenció, una inflamació de la zona operada i hematoma. Aquests fenòmens no representen cap problema i són el reflex de la reacció reparadora dels teixits després de la intervenció.

En casos molt concrets, bé per indicació facultativa o perquè el pacient ho sol·licita, la intervenció de col·locació d’implants dentals es realitzarà sota els efectes d’anestèsia general, normalment en règim hospitalari.

ESPECIALITATS

HORARI

DEMANA HORA DE VISITA

Pots demanar hora de visita emplenant un formulari. Aviat rebràs un correu electrònic amb la confirmació del dia i l’hora de la teva visita.