NEWS & EVENTS

Emblanquiment dental. Recupera el color de les teves dents.

Les dents poden perdre el seu color natural degut a factors genètics, accidents, medicaments, envelliment o una deficient higiene bucal, entre d’altres raons. L’emblanquiment dental és un tractament que tornarà la blancor natural a les teves dents. Sota la supervisió del teu odontòleg, és la manera més segura i efectiva per restituir-ne el color original.

En l’esmalt de les dents existeixen milers de porus microscòpics que, amb el temps, permeten el pas de compostos orgànics en la dentina, provocant el procés de decoloració. Una adequada higiene dental de caràcter anual en la consulta i l’ús de pasta de dents emblanquidora pot ajudar-te a mantenir el color natural de les teves dents.

A Centre Dental Les Escoles podràs tenir unes dents més blanques, amb un tractament basat en l’ús dels anomenats agents blanquejadors, generalment peròxid de carbamida i peròxid d’hidrogen. Són uns gels que actuen fent que l’oxigen penetri a través dels porus de l’esmalt i arribi a la dentina, provocant la descomposició dels compostos orgànics en petites partícules que reflecteixen millor la llum i, per tant, aclareixen el color de les dents .

El tractament d’emblanquiment dental es realitza amb la col·locació del gel blanquejador en una fèrula que després s’inserirà en l’arcada dental, on ha d’estar d’una a dues hores diàries durant almenys dues setmanes. Es pot realitzar en la consulta de l’odontòleg i a casa, sota la seva supervisió.

Pots contactar amb Centre Dental Les Escoles si necessites més informació.

ESPECIALITATS

HORARI

DEMANA HORA DE VISITA

Pots demanar hora de visita emplenant un formulari. Aviat rebràs un correu electrònic amb la confirmació del dia i l’hora de la teva visita.