NEWS & EVENTS

Els beneficis del fluor

El fluor és la substància més eficaç que existeix en la prevenció de la càries. El fluor s’incorpora a la superfície de la dent, en la capa més externa de l’esmalt, protegint-la de qualsevol atac àcid que provoquen els bacteris en ingerir aliments.  El fluor impedeix la desmineralització de l’esmalt i estimula la seva remineralització. A més de la seva activitat antibacteriana, aconsegueix unes dents molt resistents.

Convé destacar també l’efecte desensibilitzant, molt important per aquelles persones que noten molèsties quan les seves dents contacten amb el fred, la calor o les substàncies àcides.  Així mateix, l’esmalt de les dents no té una reserva molt abundant de fluor i, per tant, es fa imprescindible una aportació contínua de fluor tòpic durant tota la vida.

El fluor tòpic es troba a l’aigua que bevem, en alguns aliments, en la sal fluorada i en el dentifricis fluorats que utilitzem en la nostra higiene dental diària, però sovint la quantitat de fluor que s’aporta per aquesta via és insuficient per prevenir la càries, sobretot en les persones que les hi tenen actives.

ESPECIALITATS

HORARI

DEMANA HORA DE VISITA

Pots demanar hora de visita emplenant un formulari. Aviat rebràs un correu electrònic amb la confirmació del dia i l’hora de la teva visita.