NEWS & EVENTS

Consells per a la tercera edat?

Durant la tercera edat és molt probable que la salut bucodental pateixi alteracions, fins i tot quan es gaudeix d’uns bons hàbits d’higiene dental, per raons com l’ús de les pròtesis, la presa de medicaments o per trastorns normals de la salut atribuïbles a l’edat. El seu odontòleg pot ajudar-li a afrontar aquests problemes:

– La càries, especialment la radicular que és la que apareix en l’arrel de les dents, acostuma a ser la més comuna en les persones majors.

– La sensibilitat dental pot agreujar-se en la tercera edat, ja que amb el temps les genives es retreuen i queden al descobert zones que no estan protegides per l’esmalt, particularment sensibles al dolor davant els aliments freds o calents, àcids o dolços.

– Un altre problema és la sequedat de la boca, que pot venir causada per la presa de medicaments o per alguna malaltia, que si no és tractada pot arribar a danyar les dents.

ESPECIALITATS

HORARI

DEMANA HORA DE VISITA

Pots demanar hora de visita emplenant un formulari. Aviat rebràs un correu electrònic amb la confirmació del dia i l’hora de la teva visita.