NEWS & EVENTS

Com puc lluitar contra el mal alè?

El mal alè és una afecció que provoca una mala olor en la boca de la persona i és conegut amb el nom d’halitosi.

Què és l’halitosi?

L’halitosis  és una olor persistent que no desapareix ni amb el raspallat ni amb l’ús de fil dental col·lutori. No hem de confondre amb el mal alè matutí o el que notem després d’un menjar picant.

Quines són les causes de l’halitosi?

Pot ser causada per diferents factors, molts dels quals tenen el seu origen en la boca: càries, fissures en els empastamentsmalaltia periodontal, neteja deficient de les pròtesis dentals…  També poden influir altres aspectes relacionats amb l’alimentació, com les dietes riques en proteïnes, el consum freqüent de ceba i all o la ingesta excessiva de cafè o alcohol, agreujat també en les persones fumadores.

Com puc combatre l’halitosi?

És un problema que sovint no detectem i que les altres persones no s’atreveixen a comentar-nos. Hem de replantejar-nos la manera en què realitzem el raspallat i el glopeig, prestant molta atenció a la neteja de la llengua.  Tindrem en compte que el glopeig és una part essencial en la higiene de la boca.  Si no notes una millora, has d’acudir al teu dentista, que t’ajudarà a diagnosticar l’origen del problema i a tractar la causa que et provoca mal alè.

ESPECIALITATS

HORARI

DEMANA HORA DE VISITA

Pots demanar hora de visita emplenant un formulari. Aviat rebràs un correu electrònic amb la confirmació del dia i l’hora de la teva visita.