Com netejar la llengua?

Com és la llengua?

La llengua és un òrgan format per músculs i les seves funcions són la masticació, la deglució, la succió, l’articulació de sons, la prensió i el sentit del gust. La llengua té una anatomia amb solcs i fissures en els quals es pot acumular el biofilm bucal, que és el principal responsable de l’aparició del mal alè.

Es important netejar-se la llengua?

Molt. Per a mantenir una correcta higiene bucal és necessari també netejar bé la llengua, per evitar l’acumulació de bacteris i ajudar a prevenir l’aparició de l’halitosi. Pots consultar al personal higienista de Centre Dental Les Escoles sobre els diferents mètodes d’higiene. Per raó de la seva anatomia, una correcta higiene lingual resulta de gran ajuda a l’hora de prevenir l’aparició del mal alè, la càries i les malalties periodontals.

Com puc netejar bé la llengua?

Hi ha dues maneres de procurar una correcte higiene lingual, ja sigui mitjançant l’ús de netejadors linguals específicament dissenyats per a la llengua o a través de col·lutoris que contenen agents antibacterians, com per exemple la clorhexidina. La millor opció és la combinació de tots dos mitjans, especialment en persones amb halitosis.

ESPECIALITATS

HORARI

DEMANA HORA DE VISITA

Pots demanar hora de visita emplenant un formulari. Aviat rebràs un correu electrònic amb la confirmació del dia i l’hora de la teva visita.