NEWS & EVENTS

Com fer que els nens es rentin les dents?

Sobretot, hem de ser conscients que és molt important raspallar-se les dents cada dia.

Es molt recomanable sempre fer-ho des-de l’exemple: raspallar-se junts en família. Escoltar la cançó favorita, utilitzar un rellotge de sorra o un cronòmetre per a controlar el temps i utilitzar sempre elements lúdics físics o verbals.  Sabem que amb el joc tot és més divertit i fàcil per als més petits i, per tant, també per als pares.

Quan començar amb el raspallat de les dents dels nostres fills?

Cal iniciar el raspallat des de l’erupció de la primera dent, que acostuma a coincidir quan s’inicia l’alimentació complementària.  No és recomanable netejar les genives en nens amb lactància materna exclusiva.

Quin tipus de raspall podem utilitzar?

Es convenient utilitzar un raspall adequat per l’edat. Per això, les farmàcies ofereixen varietats específiques per a la seva edat. Els raspalls elèctrics per l’edat son recomanables, encara que abans d’escollir-ne un és millor consultar al teu especialista.

Quants cops al dia s’han de raspallar les dents?

Han de raspallar-se com a mínim dos cops al dia per a desarticular la placa bacteriana que s’ha format després de dinar o fins i tot, després del raspallat.

ESPECIALITATS

HORARI

DEMANA HORA DE VISITA

Pots demanar hora de visita emplenant un formulari. Aviat rebràs un correu electrònic amb la confirmació del dia i l’hora de la teva visita.