NEWS & EVENTS

Com és el tractament de les malalties de les genives?

El tractament es dirigeix a l’eliminació dels bacteris que produeixen la malaltia i a corregir els factors que la fan més susceptible a les mateixes com el tabac i certes alteracions dentàries com les mal posicions. Igualment, és necessari crear les condicions perquè la malaltia es pugui controlar a llarg termini.

En el cas de gingivitis és suficient una millora en la higiene oral i la profilaxi periodontal, que són alteracions preventives ràpides i senzilles.
En el cas de la periodontitis, es realitza un estudi periodontal clínic i radiològic que serveix per valorar la situació. La fase principal del tractament es dirigeix a l’eliminació dels bacteris de la borsa periodontal i es coneix com raspat. Quan la borsa periodontal és profunda, és habitual que no s’aconsegueixi un bon control de la infecció, per la qual cosa es fa necessària la cirurgia periodontal. Quan la malaltia està controlada, començarà el manteniment periodontal.

ESPECIALITATS

HORARI

DEMANA HORA DE VISITA

Pots demanar hora de visita emplenant un formulari. Aviat rebràs un correu electrònic amb la confirmació del dia i l’hora de la teva visita.