NEWS & EVENTS

Centre Dental Les Escoles, primera clínica dental en obtenir el certificat d’actuació davant els riscos derivats del COVID-19

Els nostres protocols d’actuació davant la pandèmia originada pel COVID19 han obtingut la certificació referencial d’Higiene i Control d’Applus Certification PHC Ed 1, creada per l’entitat Applus.  Aquesta certificació es basa en les directrius i bones practiques realitzades per organitzacions publiques i privades i recull aspectes relacionats amb l’entorn físic i amb mesures d’higiene bàsiques, tècniques i organitzatives, així com el control dels professionals i les mesures de control d’accés.

Davant la situació excepcional produïda per la crisi sanitària del COVID-19, considerem molt important que els nostres protocols d’actuació disposin d’aquesta acreditació atorgada per una entitat independent, ja que ens permet generar confiança entre els nostres pacients i professionals.

Ens satisfà ser la primera clínica dental en obtenir la certificació. Podeu consultar amb més detall els nostres protocols d’actuació davant els riscos derivats del COVID-19 a l’apartat Protocol biosanitari de la nostra pàgina web

ESPECIALITATS

HORARI

DEMANA HORA DE VISITA

Pots demanar hora de visita emplenant un formulari. Aviat rebràs un correu electrònic amb la confirmació del dia i l’hora de la teva visita.