EMBLANQUIMENT DENTAL

SENSE SENSIBILITAT I AMB RESULTATS IMMEDIATS I DURADORS 

QUÈ ÉS UN EMBLANQUIMENT DENTAL?
L’emblanquiment dental és una tècnica no invasiva  amb la qual aconseguirem aclarir les dents, obtenir un somriure més blanc amb uns resultats duradors.

Pola Office +

La seva fórmula única de peròxid d’hidrogen al 37,5% assegura l’alliberació ràpida dels ions de peròxid per començar el procés d’emblanquiment. El pH neutre de Pola Office + garanteix la màxima comoditat durant i després del tractament. El temps més curt es tradueix en menys molèsties i menor sensibilitat.
Podem realitzar el tractament sense la llum d’emblanquiment, ja que no requereix activació, encara que la podem utilitzar per accelerar el procés.

FINANCEM EL TEU TRACTAMENT SENSE INTERESSOS

El sistema d’aclarat més ràpid del món

Màxima comoditat

Aplicació simple

Només una capa fina

No requereix làmpares d’aclarament 

Menor sensibilitat

Resultats duradors

QUÈ ÉS INVISALIGN?

Els Invisalign són fèrules transparents fetes d’un material termoplàstic d’ús sanitari que es realitzen a la mesura exacta de la dentadura perquè aquesta vagi adoptant la posició òptima marcada per l’ortodoncista. Després de dur a terme un exhaustiu estudi previ de la dentadura, l’especialista elabora un pla de tractament amb els moviments graduals que es necessiten per a aconseguir l’objectiu. Al final, això es tradueix en un joc o lot d’alineadors que, cada setmana o cada deu dies, segons es prescrigui, es van canviant i substituint per nous alineadors per a anar produint els moviments.

FINANCEM EL TEU TRACTAMENT SENSE INTERESSOS

PAS A PAS D'UN TRACTAMENT D'EMBLANQUIMENT DENTAL

1.

Primera visita 

L’especialista avalua el cas i aconsella quin és el millor tractament. És important parlar amb el pacient per comprendre quines són les seves necessitats i expectatives

2.

Higiene bucodental

És important realitzar una neteja bucodental abans de realitzar el tractament d’emplanquiment dental.

3.

Presa de mides per a les fèrules 

Prenem les mides per fer les fèrules per realitzar el tractament

4.

Sessió a clínica 

Realitzem el tractament a la clínica aplicant etc. 

5.

Tractament a casa

Donem fins a 8 xaringues perquè els pacients continuin a casa amb els tractament juntament amb les fèrules per poder aplicar el líquid aclarador

PREGUNTES FREQÜENTS

Durant el tractament d’ortodòncia pots notar molèsties, principalment els primers dies, quan les dents comencen a moure’s. Un dels grans avantatges que proporcionen els alineadors és que no provoquen les típiques llagues i ferides dels bràquets.

La duració ha de ser valorada per un especialista, ja que dependrà de la posició inicial de les dents.

Sí. Al tractar-se d’alineadors removibles, el pacient pot menjar tota mena d’aliments.

Els alineadors resisteixen perfectament les forces que han d’exercir per moure les dents. Als pacients que apreten molt les dents durant la nit no tenen cap problema, ja que els alineadors es canvien cada 1 o 2 setmanes.

Actualment, poden tractar qualsevol mena de mala oclusió amb alineadors transparents, tant en adults com en nens, però sempre ha de ser l’ortodontista el que valori cada cas i aconselli quina és la millor alternativa per a cada cas en concret.

El més normal és que les visites siguin cada 1 o 2 mesos, depenent sempre dels moviments que s’estiguin efectuant i la fase del tractament en la que ens trobem.

Alguns pacients per motius personals o laborals han de posposar les seves visites. En el nostre centre disposem de la tecnologia necessària per realitzar un control a distància gràcies a Dental Monitoring.

La marca pionera en ortodòncia invisible és Invisalign, sent a dia d’avui la que apliquem a tots els casos. És primordial destacar que cap tècnica d’ortodòncia s’encarrega de tractar el pacient. Qui efectua el tractament és l’ortodontista, sent molt important escollir a un bon professional.

TRACTAMENTS

CONSULTA
CASOS REALS 

SOL·LICITA   INFORMACIÓ