NEWS & EVENTS

Què és el bruxisme?

El bruxisme consisteix en apretar i cruixir les dents de manera inconscient i succeeix majoritàriament mentre dormim. És la causa de diferents problemes, com dolor a la mandíbula, mal de cap o dolors musculars. No és de fet una malaltia, sinó un símptoma d’alguna cosa mes general, com l’estrès que patim a la nostra vida diària. Pot afectar a persones d’ambdós sexes, a banda de l’edat o la condició social. El bruxisme pot originar un desgast de les nostres dents i, fins i tot, una fractura dental.

Podem dir que hi ha dos tipus de bruxismes: el nocturn, mentre dormim i que podem alleujar amb la utilització d’una fèrula de descarrega. Són personalitzades pel nostre dentista i adequades per a suportar la pressió que fem amb la mandíbula. El nostre dentista prendrà les mides de la nostra dentadura i farà un motlle a partir del qual es fabricarà la fèrula.

L’altre tipus de bruxisme és el que es produeix, també inconscientment, durant el dia. En aquests casos, cal identificar millor quins són els moments en què el patim per tal de gestionar d’una millor manera l’estrès que ens produeix determinada activitat.

ESPECIALIDADES

HORARIO

PIDE HORA DE VISITA

Puedes pedir hora de visita rellenando un formulario. Pronto recibirás un correo electrónico con la confirmación del día y la hora de tu visita.